5 consells per a la gestió exitosa del teu restaurant

QUANTA MÉS INFORMACIÓ, MILLOR

La informació és poder i per a la correcta presa de decisions i la gestió del teu restaurant necessites tenir tota la informació al teu abast. Preus, vendes, ingressos, despeses… També és important tenir informació de tots els processos que tenen lloc en el restaurant. Qui fa què, quan i de quina manera.

Les fonts de dades són una eina molt útil (inventaris, quadern de comandes i compres, plantilla de compra setmanal, quadrant de treballadors, etc.), ja que analitzant-les podràs adonar-te dels errors i de tot el que és més efectiu. D’aquesta manera podràs prendre millors decisions amb dades objectives que les recolzin.

CUIDA TOTS ELS DETALLS

Anar a menjar fora a Espanya és gairebé com un ritual i el client espera un producte de qualitat i gaudir d’un menjar excel·lent. La gastronomia forma part de la nostra cultura i per a la gestió reeixida del restaurant hem de cuidar tots els detalls.

Haurem d’apostar pel millor producte del mercat, però també cal parar esment al personal que recull, compra, transforma i serveix aquest producte, perquè avui dia és el realment diferenciador. Dedicar esforços a trobar l’equip adequat és una aposta guanyadora per a la gestió del restaurant.

APOSTA PER LA INNOVACIÓ

En el món dels negocis la competència fa créixer una empresa. En l’hostaleria també, així que serà de vital importància ser proactius per a ser els primers a tenir grans idees i implementar-les en el seu negoci. Les campanyes de màrqueting, les necessitats de personal i els canvis en el menú del restaurant es gestionen amb anticipació per a garantir que no hi hagi caos i tenir un avantatge competitiu respecte la resta de restaurants de la competència.

En aquest sentit, a CERCALI Millán posem a la teva disposició l’aplicació de B Grup per a facilitar el teu procés de compra mitjançant una App d’última generació que t’ajudarà a automatitzar processos i registrar les compres que realitzis.

PUBLICITAT I MÀRQUETING

Si al principi resultàvem la importància de tenir informació, ara veurem com podem optimitzar la publicitat si sabem el perfil dels nostres clients. Amb les dades disponibles desenvoluparem estratègies publicitàries per a oferir exactament el que vol el nostre públic. La publicitat juga un paper clau en l’èxit d’un restaurant, gràcies a les xarxes socials pots arribar fàcilment als teus clients objectiu. 

El màrqueting digital és més econòmic que les campanyes tradicionals de ràdio o televisió i pots mesurar els resultats de les teves accions d’una forma més concreta. Optimitza el missatge a transmetre segons el teu target i aconseguiràs atreure nous clients al teu restaurant.

ENVOLTA’T DELS MILLORS PROFESSIONALS

Segurament el teu restaurant compta amb departaments i treballadors per compte d’altri, però per a les tasques que van més enllà de l’atenció en sala o les labors en cuina també haurem de comptar amb professionals o freelances per a determinades gestions que atorgaran un salt de qualitat. Gestoria laboral i fiscal, servei de selecció de personal, formadors, empreses de neteja, manteniment, etc. són imprescindibles. Però han de tenir experiència i saber del sector.

La restauració és un sector amb constants canvis, d’una gran intensitat en el treball i que necessita d’una gran compromís i dedicació. Les empreses col·laboradores han de conèixer la realitat del sector per a comprendre les necessitats que tindrem a cada moment i puguin aportar solucions per al nostre dia a dia.

gestió restaurant

C/ Fusters 66, nave 7

43800 Valls, Tarragona

877 01 58 95

Atención al cliente

Distribuidora de alimentación y bebidas para hostelería y profesionales desde 1995.